lunes, 29 de diciembre de 2008

SOPARS CAV LLEIDA


Se que vaig penjar-lo al meu blog, però ja que hem fet un exclusiu de la uni aquí teniu el mateix video per a que us aneu animant a penjar coses... a vere si aneu posant els vostres treballs de suspens... petonets. Cris.

domingo, 28 de diciembre de 2008

Com Entrar al Forum


Nois i noies! Per accedir al Fòrum heu de fer click a la imatge que hem posat a la barra de la dreta de la pàgina on hi diu FÒRUM. Quan entreu i vulgueu respondre a qualsevol de les entrades o publicar un nou missatge us dirà que cal que us registreu: molt fàcil, tan sols heu de registrar-vos, posar un nom d'usuari i una contrasenya (utilitzeu la mateixa del bloc si voleu) i ja podreu participar en els temes. Sí, segur que esteu pensant que se'ns ha anat una mica l'olla a la Laia i a mi però ens hem engrescat a provar coses i us demane'm que no ens xafeu la ilusió, ja que és Nadal...... vinga doncs!!animeu-vos i deixeu caure els vostres comentaris tant al FÒRUM com a publicar al bloc! El tema inicial és el próxim sopar! petons

Inauguració

Hola a tots! espero que amb aquest bloc puguem deixar-hi les nostres idees, parres mentals, paranoies, idees, queixes... i sobre tot fotos de sopars i trobades que fem, perquè està molt bé que ens enviem mails, però el millor és veureus cara a cara!

Per a les ocasions en les quals no sigui possible... si esteu lluny de Lleida i ens enyoreu, aquest bloc farà la funció d'enllaç, què us sembla? per això la Cris ha creat un fòrum, hi podeu accedir i escriure-hi el que us vingui de gust, així com si teniu ganes de penjar fotos que tingueu, fer propostes... la vostra imaginació mana!

Apa, fins la propera! a veure qui s'anima a escriure!!!!!

Laia